Blog

05/03/2014

Aquest és un blog obert a tothom que vulgui explicar la seva experiència i les seves opinions sobre el Kitten Easy Feeder. També ens interessa la teva opinió encara que no l'hagis fet servir o no l'hagis comprat. Envia'ns el teu escrit a info@theblackcatcompany.cat i el penjarem ben aviat. T'agraïm molt la teva col·laboració.

LA HISTÒRIA DE LA MISSY I EN LEÓNIDAS (Protagonistes del vídeo de la web)

Per Sara Calzada

El 29 de Maig del 2013 la protectora de "Caldes Animal" es va posar en contacte amb mi. S'havien trobat a dos bebès de gat que apenes arribaven als dos dies de vida, abandonats sota el banc d'un parc. De seguida vaig acceptar fer-lis de mare adoptiva. Van arribar a casa, la Missy (la boleta més ataronjada) encara tenia el cordó umbilical enganxat. El Leónidas a diferencia de la seva germana, era molt escanyolit i petit...

Missy Leonides

Va costar molt que s'enganxessin al biberó... cada cop que tenia que donar-lis el bibe trigava una mitja de uns 40 minuts per gatet, més el temps per que fessin les seves necessitats. Per sort, la meva amiga Sara es va oferir com a mare adoptiva també. Amb ella ens partíem la setmana amb els peques, per fer menys feixuga la feina. Malgrat això el Leónidas no agafava gens de pes i només pesava 100 gr. Aquella nit no vaig dormir gens, donant-li el biberó, pensava que es moria...

Missy Leonides 2

Missy leonides 3

Durant varis dies la Sara i jo vam lluitar per la vida del Leónidas, sumat amb el restrenyiment que tenia la Missy i que també se li va infectar el melic... Per sort, una publicació del Facebook ens va donar esperança, i l' "Educador de gats" un etòleg que volia provar un nou model de biberó, buscava gatets que no tenien mare.

Va venir un dia a casa i en qüestió d'uns 10 minuts els peques es van enganxar sense problemes, donava gust veurel's menjar!! Al llarg dels dies en Leónidas s'enganxava sol, ja sabia on buscar-ho i menjava el que li tocava! Inclòs de vegades es barallaven per les tetines. En aquelles setmanes els dos van créixer molt, el pèl se'ls va posar molt maco i van agafar un pes normal.

Missy leonides 4

La veritat es que vam estar molt agraïdes d'aquest invent, les hores dels biberons es van tornar menys feixugues, ja que ells s'administraven el que volien i al seu ritme. I a nosaltres ens va permetre viure i dormir sense tanta angoixa. Recomanem el biberó a tothom que tingui gatets bebè sense mare, es menys feixuc i els gatets s'acostumen molt ràpidament ja que es més natural.

Aquesta es la foto d'en Leo i la Missy,dues setmanes després d'haver començat a utilitzar el biberó (més o menys).

Missy Leonidas 5

La Missy i en Leónidas uns mesos després.

Missy Leonidas 6

Gats

Gats